2012. augusztus 22., szerda

Gyors sütőporos fánk


Egy kiadós leves után kitűnő második fogás.
Időhiányban szenvedőknek, és kezdő szakácsoknak is ajánlom

Hozzávalók:

  • 30 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 2 kefír
  • 2 ek. cukor
  • 1 cs. sütőpor
  • pici só
  • olaj a sütéshez.

Elkészítés:

1) A hozzávalókat jól összekeverjük.
2) Ezután teáskanállal forró olajba szaggatjuk, aranybarnára sütjük mindkét oldalukat és már tálalhatjuk is. Lekvárral, porcukorral, ki hogy szereti.

Megjegyzés: Kislányom miatt a cukor helyett édesítőt használtam, és így is nagyon finom lett.
Gyors fánk
Gyors fánk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése